CASETA TEHNICĂ

HANSEN & PARTNER

Kristin Hansen

Calle Fábrica, 41B
07013 Palma de Mallorca
Spanien

Office: +34 971 457 564

mail@hansenandpartner.com

Director general: Kristin Hansen
Locaţie: Palma de Mallorca
Nr. fiscal: ES-X6179207G

Responsabil pentru conţinut
HANSEN & PARTNER

Fotografii
Klaus Hackl, klaus.hackl@gmx.net

Realizarea acestui site web
d/vision - diseño y comunicación CB
www.dvision.es

Excluderea responsabilităţii
HANSEN & PARTNER nu îşi asumă nicio garanţie pentru corectitudinea, deplinătatea şi actualitatea informaţiilor oferite pe acest site web. Nu-şi asumă în niciun caz nicio garanţie pentru prejudiciile care rezultă din utilizarea sau neutilizarea acestei pagini weg. Pentru toate link-urile externe oferite pe acest site web, care indică site-uri web străine pe care este oferit un conţinut, pentru care sunt responsabile terţe persoane nu se va asuma nicio garanţie de niciun fel referitoare la acest conţinut. HANSEN & PARTNER declară prin prezenta că nu are nicio influenţă asupra organizării actuale sau viitoare, asupra conţinutului sau crerii paginilor cu link-uri, se distanţează intenţionat prin prezenta de conţinutul tuturor paginilor cu link-uri de pe această pagină, care au fost modificate după ce au fost stabilite link-urile şi în niciun caz nu declară aceste conţinuturi ca fiind ale sale. Suntem recunoscători pentru orice indicaţie referitoare la conţinutul discutabil al paginilor, la care s-a făcut trimitere prin intermediul link-urilor de pe pagina noastră.

Indicaţie privind drepturile de autor
Toate conţinuturile şi structurile acestui site web sunt protejate prin legea dreptul de autor. Apariţia în World Wide Web sau în alte servicii de Internet nu însemnă nicio declaraţie de acord pentru o altă utilizare de către terţi. Permitem şi salutăm citarea documentelor noastre şi postarea de link-uri de pe pagina noastră de web, atât timp cât se va face cunoscut, că este vorba despre conţinutul site-ului web HANSEN & PARTNER şi că acesta nu are legătură cu conţinutul paginilor terţilor, care contravin intereselor firmei HANSEN & PARTNER.

Drepturi de protecţie profesionale
Toate semnele de marcă şi de marcă înregistrată numite în cadrul acestui website şi dacă este cazul aparţinând terţilor sunt supuse nelimitat dispoziţiilor dreptului de marcă stabilit la momentul respectiv şi valabil şi drepturilor de proprietate ale proprietarilor înregistraţi corespunzător. Numai pe baza simplei numiri nu se poate trage concluzia că semnele de marcă nu au fost protejate prin drepturile terţilor.

© 2007 HANSEN & PARTNER, Toate drepturile rezervate